Over de cursussen

Deze cursussen zijn het levenswerk van Liliane Van Maldeghem met de steun van Hendrik Van Maldeghem.  Ze zijn geschreven rekening houdend met de veranderingen in de leerplannen van VVKSO en met de leerlingen. Ze steunen op een onderwijservaring van 38 jaar.

De cursussen hebben tot doel leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hogere studies vooral voor de richtingen van ingenieur, wiskunde, fysica enz.. Daarom zijn de cursussen goed gestructureerd en zonder franjes. Het is aan de leerkracht om de lessen op te vrolijken door een aangename manier van lesgeven. De leerkracht bepaalt de volgorde. Bijvoorbeeld: bij het begrip van afgeleide kan men eerst voorbeelden geven om zo tot de definitie te komen maar in de cursus staat de logische volgorde, nl. eerst de definitie en dan de voorbeelden.

Sommige cursussen bevatten groepswerken.

Als je de cursus goed vindt maar toch niet helemaal akkoord bent met alles dan kan je zelf aan de cursus veranderingen aanbrengen.   Je vraagt dan gewoon via email de tex-files aan (als je kan werken in Latex).
.

Advertenties

2 reacties op Over de cursussen

  1. Sarah zegt:

    Wie kan ik contacteren als ik vragen heb over oefeningen? Ik doe een sabbatjaar waarin ik ga werken en wat extra wiskunde ga studeren om me voor te bereiden op volgend jaar. Maar niet alle opgaven zijn opgelost en ik weet niet aan wie ik dit anders kan vragen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s