Secundair onderwijs

handboeken wiskunde secundair

handboeken wiskunde secundair

Advertenties

6 reacties op Secundair onderwijs

 1. Steven Van Geluwe zegt:

  Geachte mevrouw Van Maldeghem,
  Geachte heer Van Maldeghem,

  Bedankt voor het delen van de vele cursussen wiskunde voor de ASO bovenbouw. Na een korte screening valt het me op dat uw cursussen van een zeer hoog niveau zijn en de leerstof zeer grondig en diepgaand verwerkt wordt. Proficiat met dit uitmuntend werk!

  Ik heb ook eens naar uw boekenlijst gekeken. De onderwerpen uit de reeks “Opbouw” zien er zeer boeiend uit. Zijn ze nog steeds gratis te verkrijgen? Ik ben ook nog op zoek naar boeken analytische meetkunde en ruimtemeetkunde. Die zijn moeilijker te vinden. Van de reeks studiepakket (Jennekens) heb ik bv. alle exemplaren, behalve “ruimtemeetkunde” en “meetkunde 4es”. Misschien hebt u deze thuis liggen?

  Alvast bedankt!

  • wiswijs zegt:

   De boeken van Opbouw zijn nog te gratis te verkrijgen.

   • Steven Van Geluwe zegt:

    Bedankt voor het snelle antwoord. Is het mogelijk om de volgende boeken op te sturen (via bpost of Kiala)? Hoeveel bedragen de verzendingskosten? Alvast bedankt. Steven Van Geluwe.

    · Analytische meetkunde (L.Gheysens …) Aggregatie HSO Wiskunde KUL permanente vorming

    · ’Opbouw‘ van de uitgeverij Westmael-Charlier

    5b: Reële vectorruimten, lineaire variëteiten, evenwijdigheid, verschuivingen en homothetieën, volumes, uitproduct

    5c: Metrische ruimten, topologische structuren, continuïteit, goniometrische en cyclometrische functies, limieten, afgeleiden, verloop van functies

    5d: Reële getallen, logaritmen, machten en rationale exponenten, veeltermen en rationale vormen, tekenverloop van een functie

    5d2: Omgevingen, continuïteit van een functie, limieten, afgeleiden

    6c: Lineaire vormen op een vectorruimte, bilineaire – en kwadratische vormen op een vectorruimte, projectieve ruimten, dubbelverhoudingen, dualiteiten

    eventueel ook G: georiënteerde hoek, goniometrische getallen, verwante hoeken, driehoeksmeting in een rechthoekige en een willekeurige driehoek, optellings- en verdubbelingsformules, goniometrische functies, goniometrische vergelijkingen, oplossen van driehoeken, meetkundige toepassingen Hieronder vindt u het adres:

    Kialapunt: Spidex, Lombardsijdelaan 221, 8434 Middelkerke

    Eigen adres: Steven Van Geluwe, Julien Soetaertstraat 4 (00.05), 8434 Westende

    Nogmaals dank. Date: Tue, 14 Apr 2015 20:08:55 +0000 To: steven.vangeluwe@hotmail.com

   • wiswijs zegt:

    Ik ben een fervent fietser en zal de boeken eens bij jou brengen in Westende. Ik heb dan een doel voor mijn fietstocht. Als je de boeken niet dringend nodig heb, zou ik een gunstig moment afwachten om ze te brengen. Voor het ogenblik heb ik het nogal druk. Ik reserveer ze in elk geval voor jou.

   • Steven Van Geluwe zegt:

    Geachte heer, Geachte mevrouw,

    Bedankt voor alle moeite! U bent van harte welkom. Ik heb de boeken niet dringend nodig. Ik woon niet ver van de kerk in Westende-dorp (niet Westende-bad dus). Het is een zijstraat van het Arthur Meyneplein, het pleintje voor de kerk. Mijn adres is Julien Soetaertstraat 4 bus 00.05. Kunt u er wel voor zorgen dat dit adres niet op uw internetpagina verschijnt!

    Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groeten. Steven Van Geluwe. Date: Sun, 26 Apr 2015 21:05:48 +0000 To: steven.vangeluwe@hotmail.com

  • wiswijs zegt:

   Volgende week breng ik dat in orde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s